Om RunTogether

RunTogether er et motionsløb, som har til formål, at støtte Børns Vilkår & BørneTelefonen

Info

Hvem står bag RunTogether?

Vores navne er Lina og Jonas og i vores fritid driver vi RunTogether, som en lille familie hobby. 

Hvad er RunTogether?

RunTogether er et klassisk velgørenheds Motionsløb og Stafetløb, som har til formål, at støtte Børns Vilkår & BørneTelefonen. Vi sætter fokus på, at INGEN Børn eller Unge i Danmark skal eller må svigtes.
Igennem vores Events bidrager vi i fællesskab i kampen mod svigt. Derfor er vores løbefællesskab Alfa-Omega for, at vi kan støtte og bidrage til dette.

Hvorfor er Fællesskabet vigtigt?

Fællesskabet er vigtigt fordi, vi tror på, at den største støtte og største forskel udgøres af flere mennesker.
Vi bestræber os på, at danne relationer med vores deltagere og møde dem på de sociale medier og ikke mindst på løbsdagene.

Derudover er vores ønske at føre JER deltagere tættere sammen, så I kan genkende hinanden løb efter løb og sammen føle jer, som en del af RunTogether Familien.

Hvordan finansieres Løbene?

En af vores faste opgaver er, at danne samarbejde med nogle trofaste og pålidelige sponsorer og samarbejdspartnere.

Vores samarbejdspartnere donere alt fra Energi Drik, Vand, Frugt, Praktiske redskaber, Medaljer, Pokaler m.m. – Vi er derfor afhængige af sponsorerne for, at kunne dække udgifterne til vores events. 

Vi fungerer som en mini NGO/Non-profit frivillig forening. Vores donationer sker direkte igennem sportstiming, som er en udbyder af løbstilmeldinger.
Efter hvert event overfører de donationen direkte til Børns Vilkår & BørneTelefonen. 
Vi har tidligere selv stået for dette i 2021, men måtte sande, at det krævede større administrative ressourcer end hvad vores lille hobby og familieliv kunne løfte. 

BørneTelefonen

LET’S RUN TOGETHER!

Følg med og se mere på vores facebook & instagram

2021 – Regnskab